Reserveren
Reserveer direct een tafel voor lunch of diner. Kies eerst de datum.

Informatie

De unieke locatie van Crazy Pianos is uitermate geschikt voor een zakelijke gelegenheid. Crazy Pianos is op maandag t/m woensdag exclusief af te huren.

Uiteraard spelen op het evenement onze crazy top entertainers en wordt vooraf besproken wat de wensen zijn. Eventueel kan dit entertainment worden aangevuld door andere artiesten of deejays. Alle denkbare faciliteiten zijn aanwezig in Crazy Pianos om het bedrijfsevenement, huwelijk, personeelsfeest of andere gelegenheid te maken tot een feest dat niemand snel zal vergeten!

Onze chef-kok en zijn brigade bereiden een eenvoudig of juist uiterst luxe diner. Hier zijn vele mogelijkheden in en deze worden aangepast en aangevuld indien gewenst. 

Op het gebied van audio en video faciliteiten is Crazy Pianos waarschijnlijk de meest innovatieve zaak in Nederland. Artiesten vinden het een genot om in onze zaak op te treden. Ze maken dan met plezier gebruik van onze huis installatie. Deze is ontworpen door één van de beste audio designers in de wereld, Jeroen ten Brinke. Jeroen doet ook het geluid voor grote producties als; Beauty and the Beast (Disney), Jesus Christ Superstar (vd Ende), Jay Leno (CBS) en David Letterman. Ons video circuit bestaat uit een aantal op afstand bedienbare camera's en een vijftal video en LCD schermen. Elk denkbaar materiaal kan probleemloos weergegeven worden.

Voor de veiligheid is aan alles gedacht van vluchtplannen en bedrijfhulpverleners tot alle goedkeuring van brandweer en politie voor een groot aantal gasten. Crazy Pianos is zelfs voorzien van een defillbrator voor de meest extreme noodgevallen. Onze gediplomeerde beveiligers en gastheren nemen de veiligheid van de gasten in de zaak voor hun rekening.

Wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte op maat. In het kopje opmerkingen kunnen eventuele speciale wensen worden toegevoegd.

Vraag dus snel extra informatie aan gebaseerd op specifieke wensen!