Artiesten

Maak kennis met de Crazy entertainers van Crazy Pianos, die van elke avond een feest maken. De Crazy Pianisten spelen ook verzoeknummers, vraag deze aan en geniet van de live optredens.

Stevie J.

Stevie J. is al een crazy pianist sinds de opening van Crazy Pianos en weet als geen ander hoe hij het publiek kan entertainen. Zelf is hij het meeste fan van de muziek uit de 90's. 

Fleur

Fleur stapte als 15 jarig meisje bij Crazy Pianos binnen en vroeg of zij een liedje mocht spelen. Dezelfde dag nog stond ze op het podium buiten op de boulevard. Ondertussen is zij een mega talent en heeft zij meegedaan aan The Voice en zingt zij regelmatig covers via haar social media kanaal.


Johnny

De engelstalige Johnny is niet meer weg te denken uit Crazy Pianos, met zijn ervaring weet hij de gasten te verrassen. Zo kan hij opeens een operanummer inzetten waar iedereen met kippenvel naar luistert!


Vincent

Vincent krijgt veel energie van het publiek bij Crazy Pianos. Voor Nederlandstalige liedjes is hij de pianist, want hij kent ze bijna allemaal! Maar ook Bruno Mars is een favoriete artiest van Vincent. 


Djino

Djino heeft zeer veel ervaring als piano entertainer en zet Crazy Pianos elke avond dat hij werkt op zijn kop. Het muziek maken bij Crazy Pianos voelt volgens hem niet eens als werken.

Eveline

Eveline kan met de drumstokken alle pianisten begeleiden, zelf geeft ze aan graag vet te grooven met Stevie. Jos

Jos houdt ervan om met energie te spelen. Jazz-rock en funk zijn vooral de stijlen waaruit hij inspiratie haalt. Spelen in Crazy Pianos is voor hem als lekker eten waarbij alle "flavours" voorbij komen,  fris en altijd uitdagend. Begeleiding, grooven en soms "wat meer gas erop"..

Marco

Marco leeft en ademt muziek! Marco is begonnen met optreden in kleine restaurant- en bars waarbij hij zichzelf begeleidde op zowel de piano als op gitaar. Toen hij in 2014 de kans kreeg een vaste piano entertainer te worden van Crazy Pianos in Scheveningen greep hij deze kans met beide handen. Nu in 2020 is hij gegroeid tot een ervaren piano entertainer met een zeer groot en divers repertoire.