Artiesten

Maak kennis met de Crazy entertainers van Crazy Pianos, die van elke avond een feest maken. De Crazy Pianisten spelen ook verzoeknummers, vraag deze aan en geniet van de live optredens.

Djino

Djino heeft zeer veel ervaring als piano entertainer en zet Crazy Pianos elke avond dat hij werkt op zijn kop. Het muziek maken bij Crazy Pianos voelt volgens hem niet eens als werken.

Fleur

Fleur stapte als 15 jarig meisje bij Crazy Pianos binnen en vroeg of zij een liedje mocht spelen. Dezelfde dag nog stond ze op het podium buiten op de boulevard. Vaak speelt zij op de zondagmiddag bij Crazy Pianos en krijgt dan iedereen stil.


James

De engelse James speelt al geruime tijd bij Crazy Pianos en zeker met zijn jazz repertoire krijgt hij de gasten op de dansvloer. Vraag nummers bij hem aan en kijk of hij ook jouw lievelingsnummer kent.


Johnny

De engelstalige Johnny is niet meer weg te denken uit Crazy Pianos, met zijn ervaring weet hij de gasten te verrassen. Zo kan hij opeens een operanummer inzetten waar iedereen met kippenvel naar luistert!


Stevie J.

Stevie J. is al een crazy pianist sinds de opening van Crazy Pianos en weet als geen ander hoe hij het publiek kan entertainen. Zelf is hij het meeste fan van de muziek uit de 90's. 

Vincent

Vincent krijgt veel energie van het publiek bij Crazy Pianos. Voor Nederlandstalige liedjes is hij de pianist, want hij kent ze bijna allemaal! Maar ook Bruno Mars is een favoriete artiest van Vincent. Eveline

Eveline kan met de drumstokken alle pianisten begeleiden, zelf geeft ze aan graag vet te grooven met Stevie. 

Jos

Jos houdt ervan om met energie te spelen. Jazz-rock en funk zijn vooral de stijlen waaruit hij inspiratie haalt. Spelen in Crazy Pianos is voor hem als lekker eten waarbij alle "flavours" voorbij komen,  fris en altijd uitdagend. Begeleiding, grooven en soms "wat meer gas erop"..